Werkwijze

Voorbereiding

U mag twee uur voor de meting liefst niet eten (als u daar tegen kunt), alleen het drinken van thee of water is toegestaan. Het eten van voedsel of het drinken van stimulerende middelen als koffie beïnvloedt namelijk de meetwaarden.

Consult

Een consult verloopt als volgt:
De patiënt wordt eerst met het bioresonantie-apparaat (MORA Super+) doorgemeten. Hierbij moet de patiënt een handelektrode vasthouden of een voet op een voetelektrode plaatsen.

Tijdens de eerste meting worden punten op handen en voeten gemeten. De meetwaarden van deze meting worden in software opgeslagen. Met behulp van de gevonden meetwaarden is de therapeut in staat om zijn (bijvoorbeeld orthomoleculaire) diagnose aan te scherpen en wordt een voorlopig behandelplan vastgesteld.

Tijdens de behandeling kiest de therapeut, op basis van de diagnose en meetwaarden, één of meerdere therapieprogramma´s van het bioresonantie-apparaat om vastgestelde verstoringen te corrigeren. De patiënt wordt hierbij uitsluitend met zijn eigen frequenties behandeld. Het is mogelijk dat de therapeut hierbij gebruik maakt van elektrodes om een bepaald (pijn-)gebied specifiek te behandelen.

Door het uitvoeren van een controlemeting wordt gekeken wat het effect van de behandeling is geweest.

Aansluitend hierop krijgt de patiënt eventueel een voedingsvoorschrift mee en verder het advies om veel te drinken. Ook kunnen er orthomoleculaire supplementen of andere middelen ter ondersteuning worden voorgeschreven.

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ