Migraine/ hoofdpijn

Nieuwe hoop voor migraine patiënten.
Migraine is een zeer vervelende ziekte. In de meeste behandelingen ligt de nadruk op het bestrijden van klachten en worden oorzaken zelden opgespoord. Als er wel naar oorzaken gekeken wordt, is er vaak geen duidelijke oorzaak te vinden. Dat kan met bioresonantie anders. Uit onze ervaring blijkt dat bij de bloedvaten en zenuwbanen die bij migraine en hoofdpijn betrokken zijn, signalen van bacteriën, virussen, parasieten en intoleranties te meten zijn. Deze  triggeren de bloedvaten en zenuwbanen  en lokken zo de hoofdpijn uit. Bij dit proces is o.a. serotonine (een neurotransmitter) betrokken, de werking hiervan wordt verstoord. waardoor er een locale ontstekingsreactie ontstaat.

Behandelmethode bij Migraine of hoofdpijn
Door het toepassen van bioresonantiemetingen en opruimen van de uitlokkers is bij  veel migrainepatiënten een goede verbetering  te bereiken. Zodra duidelijk is wat de migraine of hoofdpijn kan uitlokken, wordt dat gericht aangepakt. Het resultaat is dat patiënten steeds meer klachtenvrije periodes krijgen en aanvallen steeds minder heftig zijn. Of u helemaal klachtenvrij wordt, hangt van het vinden van alle oorzaken en triggers af. Voor iedere migrainepatiënt is deze aanpak de moeite waard.

Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die bioresonantie-therapie bij migraine kan bieden, staat beschreven in de case praktijkvoorbeeld Migraine.

Wilt u meer weten, neem gerust contact op.

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ