Gewricht- en spierpijn, nieuwe hoop

Pijn in gewrichten en spieren kan zeer belemmerend, vermoeiend en frustrerend zijn.
Het gaat hier om pijnen als reuma, Fibromyalgie, Bechterew, rug, schouder, heup, knieën, voeten, handen enz., deze zijn goed behandelbaar.

Veroorzakers
Met bioresonantie is bij vrijwel al deze chronische spier- en gewrichtspijnen dezelfde parasiet meetbaar. Waarschijnlijk veroorzaakt deze parasiet in belangrijke mate de klachten. Het samenvallen van deze klachten en de parasiet kan geen toeval zijn. Deze parasiet verzamelt bacteriën en schimmels om zich heen om aan zoveel mogelijk voedingsstoffen te komen. De schimmels en bacteriën zorgen voor ontstekingen.

Opruimen van veroorzakers
Als bioresonantie uitwijst dat de parasiet, bacteriën en schimmels er zitten, wordt gestart met het opruimen van de parasiet. Dit geeft binnen 8 weken vaak al een zeer duidelijke vermindering van de pijnklachten.
Afhankelijk van andere factoren, zoals ernstige vermoeidheid, de tijd dat deze pijn al aanwezig is, zullen nog 2 of meer behandelingen nodig zijn om van de pijn af te komen.

Resultaten
Gezien de zeer positieve resultaten bij de behandeling is het belangrijk dat er meer behandelgegevens komen om de behandelmethode verder aan te scherpen
Als je daaraan wilt meewerken, worden je behandelgegevens in het lopende onderzoek opgenomen, zodat ook anderen hiermee geholpen kunnen worden.

Voorbeelden uit de praktijk
Marian (pseudoniem) reumapatiënt heeft zeer ernstige gewrichtsklachten door het hele lichaam. Door vooral de parasiet op te ruimen is ze na 8 weken van haar heftige pijnen af, nu de rest opruimen.
Lotti (pseudoniem) heeft in haar knieën ernstige osteoporose en ontstekingspijnen. Verder heeft ze in veel ruggenwervels zere plekken, die bij inspanning behoorlijk opspelen. Na 8 weken zijn de zere plekken weg, alleen de artrose zit er nog en zal verder behandeld moeten worden.

Afspraak
Wil je meer weten, neem dancontact met ons op. Een afspraak kan je maken door 0318-820869 te bellen.

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ