Kanker en voeding

Voeding heeft een grote invloed op het voorkomen van kanker en het herstel.. Er komt steeds meer onderzoek dat het belang van de juiste voeding ondersteund. Niet iedere kankersoort is hetzelfde. Hoe weet je nu welke voeding bij welke kanker het best is?

Voeding
Voeding levert in de 1ste plaats de bouwstoffen op die we nodig hebben voor het opbouwen, vervangen en herstellen van onze cellen.

Daarnaast heeft voeding zeer belangrijke andere functies, als het stimuleren van onze afweersystemen en het beschermen tegen binnendringers als schimmels, parasieten, virussen  en bacteriën.

Wat is goede voeding
Gijs van de Hoef van “De echte groenteman” Winkelcentrum Ellekoot, Veenendaal weet alles van groente, fruit en kruiden en adviseert menig klant over welke voeding het gezondst is.

Biologische niet bespoten  voeding is beter. Vooral bij mensen die ernstige ziekten als kanker hebben. De afweer en opruimsystemen hebben dan al zoveel te doen dat voorkomen moet worden dat het lichaam extra belast wordt met vreemde stoffen, zoals spuitmiddelen..

Voeding en afweer
Paddestoelen en kruiden hebben vaak bijzondere eigenschappen. Ze zijn instaat om bepaalde delen van ons afweersysteem te versterken. Rauwe groenten hebben we hard nodig vanwege hun anti-oxidanten en vaak schimmelwerende eigenschappen.

Mineralen  (bv Selenium) en vitamines (bv C, B12 en E) zijn hard nodig om onze opruimsystemen goed te laten werken.

Er zijn vele soorten kanker
Is  iedere voedingssoort voor elke kankersoort geschikt? Helaas niet. Daarom is het goed dit in overleg met een deskundige te bespreken. Met bioresonantie is te meten welke voeding op welk deel van jouw afweersysteem een positieve invloed heeft.

Vlam Consult heeft een verzameling van voedingssignalen  vastgelegd waarmee per patiënt gemeten kan worden wat de beste voeding is.

 

Wilt u meer weten neem dan contact met Vlam Consult, 0318-820869 of kijk op www.vlamconsult.nl

Literatuur
Eten tegen kanker van Dr Richard Bëliveau en Dennis Gingras (Uitgever Kosmos) is een goed boek om meer in te lezen.

Houdt je meer van wetenschappelijke gegevens lees dan: Voedingsinterventie bij kanker van Engelbert Valstar (Uitgever Strengholt united media)

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ