Schildklier/ Hashimoto

Bij veel vermoeidheidsklachten speelt een trage of slecht functionerende schildklier een belangrijke rol. De spiegels van schildklierhormonen die gemeten worden, geven niet altijd een duidelijk beeld of deze een rol spelen bij vermoeidheidsklachten. Soms zitten de waarden net binnen de normale grenzen, maar heb je er zelf niet genoeg aan.
Veel patiënten met een trage schildklier hebben een te kort aan selenium of hebben te maken met parasieten in hun schildklier of bacteriën en virussen. Deze kunnen er voor zorgen dat er te weinig schildklierhormoon (T3) gevormd wordt, met als gevolg allerlei klachten zoals vermoeidheid, hartkloppingen enz. ontstaan. Bij de ziekte van Hashimoto maak je antistoffen tegen je schildklier aan. Door deze antistoffen wordt de werking van de schildklier geleidelijk steeds minder tot soms een volledige stillegging.

Behandelmethode bij een trage schildklier of Hashimoto
Met bioresonantie is een selenium te kort gemakkelijk te meten, maar ook of er parasieten, virussen en bacteriën zitten. Door te korten aan te vullen en parasieten, bacteriën en/of virussen op te ruimen, herstelt de schildklier weer. Dit geldt ook voor de patiënten met Hashimoto, alleen met dit verschil dat de schildklier vaak zo beschadigd is dat deze niet meer volledig hersteld. Vaak is het wel mogelijk de auto-immuunreactie te remmen of te stoppen.

Wil je meer weten of een afspraak voor een kennismakingsgesprek neem dan contact op.

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ