Fibromyalgie/ Reuma

Hoewel Fibromyalgie, Reuma en Bechterew niet hetzelfde zijn, wordt bij deze ziektebeelden steeds duidelijker dat bacteriën, virussen en parasieten bij de pijnklachten betrokken zijn. Waardoor de vermoeidheid optreedt is niet duidelijk. Waarschijnlijk hebben de stoffen die bij de ontstekingsprocessen van deze ziektebeelden vrijkomen en virussen een remmend effect op de energiehuishouding. Bij zowel Reuma, Fibromyalgie als Bechterew is het belangrijk de veroorzakers van de ontstekingsprocessen op te sporen.

Veroorzakers
Met bioresonantie is bij vrijwel al deze chronische spier- en gewrichtspijnen dezelfde parasiet meetbaar. Waarschijnlijk veroorzaakt deze parasiet in belangrijke mate de klachten. Het samenvallen van deze klachten en de parasiet kan geen toeval zijn.Deze parasiet verzamelt bacteriën en schimmels om zich heen om aan zoveel mogelijk voedingsstoffen te komen. De schimmels en bacteriën zorgen voor ontstekingen.

Behandelmethode bij Bechterew, Reuma of Fibromyalgie
Als bioresonantie uitwijst dat de parasiet , bacteriën en schimmels er zitten wordt gestart met het opruimen van de parasiet. Dit geeft zeer vaak binnen 8 weken al een zeer duidelijke vermindering van de pijnklachten.
Afhankelijk van andere factoren, zoals ernstige vermoeidheid en de tijd dat deze pijn al aanwezig is, zullen nog 2 of meer behandelingen nodig zijn om van de pijn af te komen.

Resultaten Onderzoek Spier- en gewrichtsklachten
Gezien de zeer positieve resultaten bij de behandeling is het belangrijk dat er meer behandelgegevens komen om de behandelmethode verder aan te scherpen
Als je daaraan wilt meewerken worden je behandel gegevens in het lopende onderzoek opgenomen, zodat ook anderen hiermee geholpen kunnen worden.

Uit de praktijk
Marian (pseudoniem) reumapatiënt heeft zeer ernstige gewrichtsklachten door het hele lichaam. Door vooral de parasiet op te ruimen is ze na 8 weken van haar heftige pijnen af, nu de rest opruimen.
Lotti (pseudoniem) heeft in haar knieën ernstige osteoporose en ontstekingspijnen. Verder heeft ze in veel ruggenwervels zere plekken, die bij inspanning behoorlijk opspelen.. Na 8 weken zijn de zere plekken weg, alleen de artrose zit er nog en zal verder behandeld moeten worden.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ