Migraine/ hoofdpijn

Nieuwe hoop voor migraine patiënten.
Migraine is een zeer vervelende ziekte. In de meeste behandelingen ligt de nadruk op het bestrijden van klachten en worden oorzaken zelden opgespoord. Als er wel naar oorzaken gekeken wordt, is er vaak geen duidelijke oorzaak te vinden. Daar is nu verandering in gekomen. Uit onze ervaring blijkt dat bij migraine en hoofdpijn bacteriën, virussen, parasieten en intoleranties een hoofdrol spelen. Uit Bioresonantiemetingen blijkt dat de bloedvaten naar het hoofd en de zenuwen die bij migraine betrokken zijn, meestal door bacteriën ed belast zijn en daardoor sneller te triggeren zijn door allerlei
uitlokkende factoren.

Behandelmethode bij Migraine of hoofdpijn
Door het toepassen van bioresonantie heeft Vlam Consult bij verschillende migrainepatiënten succes geboekt bij het opsporen van bacteriën, virussen en uitlokkende factoren en het behandelen daarvan. Zodra duidelijk is wat de migraine of hoofdpijn veroorzaakt, wordt dat gericht aangepakt. Het resultaat is dat patiënten steeds meer klachtenvrije periodes krijgen en aanvallen steeds minder heftig zijn. Of u helemaal klachtenvrij wordt, hangt van het vinden van alle oorzaken en triggers af. Voor iedere migrainepatiënt is deze aanpak de moeite waard.

Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die bioresonantie-therapie bij migraine kan bieden, staat beschreven in de case praktijkvoorbeeld Migraine.

Wilt u meer weten, neem gerust contact op.

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ