Autisme

Orthomoleculaire en bioresonantie therapie kunnen belangrijke bijdragen leveren aan het herstel van autistische patiënten. Opsporing van tekorten en deze aanvullen is zeer belangrijk. Als bij je kind autisme is geconstateerd is het belangrijk dat zo vroeg mogelijk zaken als; tekorten in voeding, darmproblemen, metaal- en andere belastingen, het functioneren van ontgiftende organen gecontroleerd worden en onder controle gebracht worden.

Ontregelingen
Autisten zijn vaak zeer gevoelig voor allerlei toxinen, voedingsadditieven, kleurstoffen, zoetstoffen, conserveermiddelen, zware metalen, overgroei van bacteriën en gisten, gluten ed. Er zijn allerlei ontregelingen mogelijk, velen hebben een erfelijke component.

Op het moment dat het autisme ontdekt en bevestigd is, is er vaak al een hele tijd overheen gegaan. Veel schadelijke stoffen hebben zich intussen een weg kunnen banen in het lichaam of door tekorten zijn lichaamssystemen ontregeld.

Voorbeelden van ontregelingen:
1. Metallothioneine deficiëntie een eiwit dat allerlei metalen moet opruimen, is vaak door zinkgebrek te weinig actief of het wordt te weinig aangemaakt.
2. Omdat het darmsysteem vaak verstoord is, werken systemen die Oxidatieve Stress moeten verminderen niet optimaal. Bovendien zijn verstoorde darmen vaak een belangrijke bron van allerlei toxinen.
3. Essentiële omzettingen die moeten plaats vinden om de juiste eiwitten aan te maken, functioneren onvoldoende. Ondermethylering (bij meer dan 50% van de ASDers) en Overmethylering (bij 10-15 % van de ASDers) geven permanente verstoringen.

Met de huidige biochemische kennis en Orthomoleculaire therapie kunnen autisten steeds beter behandeld worden. Hoe eerder je start hoe beter het resultaat.
Verder is het belangrijk om met bioresonantie te meten naar de hersenbelastingen. Hierbij worden vaak gebieden met een hoge schimmelbelasting en ook wel parasitaire belastingen gevonden.

Behandelmethode bij autisme
Met bioresonantie kan gemeten worden of je lichaam bepaalde stoffen nodig heeft en verder of stoffen (voeding, bacteriën, parasieten, candida, metalen, enz) een ontregelend effect hebben. Verder is bioresonantie inzetbaar bij het opruimen van stoffen, bacteriën en andere stoffen die niet in je lichaam thuis horen.

Resultaat onderzoek naar Autisme
Door zo vroeg mogelijk tekorten aan te vullen en belastingen op te ruimen, worden op langere termijn veel problemen voorkomen. De ontwikkeling van hersenen is in de leeftijd van 2-4 jaar voldoende snel om snel resultaat te kunnen boeken. Naarmate op latere leeftijd gestart wordt, zal het langer duren en is herstel minder goed mogelijk.

Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek gerust even contact op.

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ