Chemotherapie/ bestraling

Bij chemotherapie en bestralingstherapie blijven veel patiënten langdurig moe. Bij deze behandelingen wordt van agressieve stoffen en straling gebruik gemaakt. Door de chemotherapie en bestraling ontstaat schade aan weefsels en organen met als gevolg dat je moe wordt, een vermoeidheid die soms zeer lang kan aanhouden. Cytostatica zoals platinumverbindingen zijn hierom bekend, maar ook andere cytostatica. Ook kan door gebruik van bijvoorbeeld Taxol schade aan vitale organen als het hart ontstaan, waardoor de hartfunctie achteruit gaat.

Ook de herstelprocessen die het lichaam kent, worden door chemo en bestraling beschadigd. Gevolg is dat de afweer niet meer vanzelf ziektekiemen opruimt, maar ook niet in staat is verzwakte organen voldoende te herstellen en het gif van de chemo voldoende op te ruimen.

Behandelmethode na Chemotherapie en/of bestraling
Wij willen graag voorop stellen dat onze therapie geen vervanger is van chemokuren of bestraling.
Bioresonantie en orthomoleculaire supplementen kunnen een belangrijke ondersteuning bieden bij het herstelproces na iedere chemokuur of bestraling. Zeker als je moe blijft of nog meer kuren moet ondergaan. Tijdens de behandeling wordt er uiteraard rekening gehouden met hetgeen u als patiënt gebruikt en de soort therapie die u krijgt.

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ