Kanker

Samen meer bereiken
De behandeling van kanker vraagt om een multidisciplinaire aanpak. Daarom wordt kanker in toenemende mate behandeld met o.a. operaties, bestraling, chemotherapie, voeding, orthomoleculaire stoffen, bioresonantie, fysiotherapie, psychologen enz. Door deze gezamenlijke aanpak is de kans op succes het grootst.

Diagnose kanker
De diagnose kanker wordt door de reguliere geneeskunde gesteld. Daar wordt vastgesteld waar het zit en wat de ernst is. Deze gegevens bepalen in belangrijke mate de keuze van de aanpak. Bij iedere vorm van kanker is het belangrijk uit te zoeken met welke voeding en voedingsstoffen dit het beste te ondersteunen is.

Voeding
De juiste voeding kan een positieve bijdrage hebben bij kanker. Gezonde voeding is daarom bij de behandeling van kanker hard nodig. In voeding zitten allerlei stoffen die je afweer kunnen versterken, je beschermen tegen schadelijke stoffen of remmend werken tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Menig kankerpatiënt heeft vanwege zijn lage weerstand daarmee te maken. Wij meten bij kankerpatiënten welke stoffen zij tekort komen en met welke voeding zij dit aan kunnen vullen.

Behandelmethode bij kanker
Bij chronische ziekten worden vaak allerlei te korten aan sporenelementen, vitamines, aminozuren en andere bouwstoffen gevonden. Het is belangrijk deze aan te vullen. Bepaalde Orthomoleculaire stoffen hebben een bijzonder effect op de afweer, het immuunsysteem en kunnen daardoor een remmend effect op kanker hebben. De vraag is alleen bij welke kankersoort hebben ze dat effect. Om dat te bepalen, maak je gebruik van bioresonantie. Hiermee kan je meten of een stof invloed heeft op de verschillende afweersystemen die je lichaam heeft. Met bioresonantie kan je bepalen welke stoffen, maar ook welke voeding een positief effect hebben op je afweer en ook welke ziekteverwekkers een negatieve invloed op je kanker hebben. Hierbij worden vaak parasieten gevonden, die met allerlei virussen, bacteriën, gisten en schimmels samenwerken om het gezwel in stand te houden. Met bioresonantie kan vaak de locatie en ernst goed gemeten (niet de grootte) worden en kan gemeten worden welke aanpak een positief effect op het kankerproces heeft.

Voedingsadvies
Voor kankerpatiënten die door ons behandeld worden, kunnen we met bioresonantie meten welke voeding bij hun situatie het beste aansluit en de beste invloed op het afweersysteem heeft.

Wil je hier meer over weten, of een afspraak? Neem dan gerust contact op.

Contactgegevens

Verwierdelaan 20
3903 DL Veenendaal
Tel: 0318 820869
info@vlamconsult.nl
Kvknr : 30187909

Route beschrijving

AANGESLOTEN BIJ